Review Little Asia Scheveningen

Je hebt van die restaurants daar ga je niet heen voor de locatie, ambiance, inrichting of de bediening. Nee, daar ga je gewoon heen voor het eten. Omdat het geweldig is, altijd, en niet te duur. Omdat het vlakbij de bioscoop en theater ligt zodat je er nog even lekker wat kunt eten voor de voorstelling. Of omdat je laat uit je werk bent, goed wilt eten maar niet wilt koken. Precies daarvoor ga je naar Little Asia in Scheveningen.

Little Asia Scheveningen_2

Kantonees eten vlakbij de zee

Aan het begin van de Badhuisweg (tegen de Pathé bioscoop aan) ligt het Kantonees specialiteiten restaurant Little Asia. Ik heb het jaren geleden leren kennen door mijn Mr. omdat het de vaste food hangout was van hem en zijn vrienden. En die mannen weten wel wat lekker eten is. Je kunt er zowel eten als afhalen. De afgelopen jaren is er verbouwd en van binnen ziet het er netjes uit. Zoals gezegd, je gaat er niet ‘uit eten’ vanwege de sfeer. Maar de bediening is goed.

Good food!

Bij Little Asia draait alles om het eten. Ik kan niet bij hen komen zonder de sui kau soep te bestellen. Dit is een heldere bouillon met garnalen die bijna grenst aan perfectie. Toen ik midden in mijn zwangerschap zat, was ik verslaafd aan deze soep. Ik heb volgens mij zelfs The Mr. een keer naar Scheveningen gestuurd om speciaal voor mij een bakje te halen. Maar mocht hij erover beginnen, dan zal ik dat natuurlijk altijd ontkennen 😉

Little Asia Scheveningen_3

De kaart bij Little Asia is gigantisch, je kunt alle kanten op. Een aantal van onze favorieten zijn de broodjes met kip kerrie, de bief met zwarte bonensaus en de gebakken kip met zout en peper.

Little Asia Scheveningen_4

Dus ben je een keer in Scheveningen en wil je snel, maar ook goed eten? Dan is Little Asia echt een aanrader!

Little Asia
Badhuisweg 2
2587CG Scheveningen
070-3060621
7 dagen per week geopend
naast restaurant ook afhaal en thuisbezorging

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's
Categoriën: Restaurant reviews

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *