Bietenspread met feta, tijm en pecannoten

Als ik ergens dol op ben dan zijn het wel gekookte bieten. Ik eet ze gewoon zo, in een stamppot of soep, roerbak ze, maar maak er ook graag een bietenspread van. Maar een recept daarvoor miste nog op mijn blog! Daar ga ik vandaag verandering in brengen met het

Mini apfelstrudels met zelfgemaakte vanillesaus

Tijdens onze laatste zomervakantie at ik een perfecte apfelstrudel in Duitsland en ik kan mijn gelukzalige gevoel na de eerste hap nog helemaal voor de geest halen! Deze plek in Nedersaksen was wel enigszins uit de richting hiervoor, want de apfelstrudel komt oorspronkelijk uit Oostenrijk. Waar deze echt niet gemaakt

Zelfgemaakte gnocchi met salie-botersaus

Als er een gerecht is waar je me ’s nachts voor uit bed mag halen, is het wel zelfgemaakte gnocchi met salie-botersaus. Nou ben ik sowieso een liefhebber van gnocchi (je vindt er genoeg recepten voor op mijn blog), maar als ze ook nog zelfgemaakt zijn dan heb je me

Kaasschnitzel met tuinkruiden, krieltjes en salade

Wanneer je een dagje vegetarisch wilt eten, kun je er ook voor kiezen om een vleesvervanger te gebruiken. Of je maakt ‘m een keer zelf! Zoals deze zelfgemaakte kaasschnitzel met tuinkruiden bijvoorbeeld. Verwennerij voor de echte kaasliefhebbers. Je serveert de kaasschnitzel met krieltjes en een salade. Een heerlijke maaltijd voor

Red velvet wafels met vanilleroom en blauwe bessen

Deze red velvet wafels met vanilleroom en blauwe bessen in de kleuren van de Nederlandse vlag zijn perfect voor aankomende Koningsdag! De fluffy wafels, zoete room en frisse bessen combineren fantastisch met elkaar en met een vers glas jus d’orange kun je de dag gelijk beginnen met een Koninklijk ontbijt!

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)