Bruschetta met passata

Bruschetta met passata, basilicum en verse tomaat

We kennen allemaal de bruschetta met tomaat wel. Men neme brood, snijd dit in stukjes, wrijft ze in met olijfolie en een half teentje knoflook en roostert ze in de oven. Beleg vervolgens met stukjes tomaat en wat andere smaakmakers en je hebt een heerlijk borrelhapje. Dolgelukkig was ik met

Knoflook croutons

Ben je een salade of soep aan het maken waar wel een krokant croutonnetje in mag? Duik dan even je broodtrommel of vriezer in en maak vliegensvlug je eigen knoflook croutons van een paar sneetjes brood. Die trouwens zo verslavend lekker zijn dat je de bakplaat niet te dicht in

Zelf focaccia maken

Tijdens een weekje vakantie in Frankrijk bakte ik voor het eerst zelf focaccia met rozemarijn uit eigen tuin. Dat was een groot succes dus die focaccia werd thuis nog een paar keer gebakken. Het is een heerlijk brood voor bij de borrel, snijd het versgebakken brood daarvoor in repen of

Tip! Pel een bol knoflook binnen 10 seconden

Knoflook pellen is nou niet een van de leukste bezigheden in de keuken. Zeker als je een flinke hoeveelheid moet pellen dan ben je wel even bezig. Maar dat kan anders! Wist je dat je een bol knoflook gewoon binnen 10 seconden perfect gepeld kunt hebben? Hoe zie je in

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)