Gebakken panzanella met groene asperges

Italianen zijn meesters in het koken met kliekjes. Oud brood, restjes pastasaus en groenten, ze weten er altijd wel raad mee. Een van de gerechten waar je perfect restjes in kunt verwerken is panzanella. Voor de traditionele Toscaanse panzanella meng je het oude brood met tomaten, uien, groenten en vaak

Komkommersalade met koriander en limoen

Deze friszure komkommersalade past perfect bij een BBQ in de tuin, bij een Oosters wokgerecht of als lunch met wat gebakken garnalen erbij. Maar ook met taco’s of ander Mexicaans eten gaat het goed samen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maak de salade een paar uur van

Guacamole zelf maken

Guacamole zelf maken moeilijk? Welnee! Verjaardagen worden bij ons thuis altijd gevierd met zelfgemaakte hapjes voor de visite. Geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekkere ‘homemade’ snacks en dips voor bij een glas wijn of een biertje. Dat houdt over het algemeen dus niet in dat ik dagen in de keuken

Ontbijt appeltaartjes met kaneel en rozijnen

Ontbijten met appeltaart? Ja hoor, dat kan. Op het eerste gezicht lijken deze ontbijt appeltaartjes wellicht ongezond, maar niets is minder waar. En het mooie is dat je ze voor kunt bereiden en kunt invriezen. Zo heb je altijd een bewust verwenontbijtje op je wachten, ook als je ‘s ochtends

Watermeloen salade met sinaasappel en grove mosterd

Meloen, en vooral watermeloen, kan ik iedere dag eten. Je zou het een lichte verslaving kunnen noemen waar ik nooit meer vanaf wil. In de zomer ligt er altijd wel watermeloen bij ons in de koelkast. Want eenmaal gekoeld is watermeloen net zo verfrissend als een glas water. Het is

Dikke groentesoep met ras el hanout

Ik heb onlangs hele leuke kinderkookworkshops gegeven. Op dag 1 mochten de kinderen van 8 jaar en ouder zelf hun eigen pizza’s maken en beleggen. Ik had lekker veel groenten meegenomen en ze die ook allemaal laten snijden. Champignons, aubergine, courgette en paprika. Waarschijnlijk raadt je het al, ik ging

Broodje avocado met tomaat, citroen en munt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In het weekend hebben we bij ons thuis altijd lekkere dingen. Dat zal in mijn geval waarschijnlijk niet als een verrassing klinken. Maar naast lekkere dingen in huis halen, vind ik het ook belangrijk dat ik de restjes boodschappen van de week ervoor niet vergeet. En daar kun je dus

Boekweitontbijt met chocolade, haver en bessen

Ik ben verliefd. Op mijn boekweitontbijt met chocolade, haver en bessen wat ik net op heb. Wat was dat lekker! De detox waar ik nu in zit, leert me gerechten ontdekken die zo verrassend zijn. Ik ben om! Ik ga mijn smoothie ochtendritueel voortaan afwisselen met havermout- en papontbijtjes, mmm.

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)