De 5 leukste tips voor een culinair dagje Gouda

Afgelopen zomer sloot ik de zomervakantie af met een dagje Gouda met mijn oudste kind. We wonen er een kwartiertje vandaan met de auto, maar ik was er eigenlijk nog nooit echt geweest. Met uitzondering van wat zakelijke afspraken, maar de stad werkelijk beleven had ik nog niet gedaan. Terwijl

Pasticcio uit Mangiamo!: dé lasagne uit de Veneto

Als er iemand is van wie je Italiaans kunt leren koken is het Antoinette Coops. Door de liefde emigreerde ze naar Italië en ontdekte daar alle geheimen van de Italiaanse keuken. Met name de streekgerechten uit de Veneto, waar ze woont met haar echtgenoot en kinderen. Jarenlang schreef ze daarover

Zomervakantie in Zuid-Limburg

Ieder jaar zijn we weer rijkelijk laat met het boeken van de zomervakantie, maar dit jaar maakten we het wel heel bont. Twee maanden ervoor was er (lees: had ik) nog steeds niets geregeld en mijn Mr. had al bijna tickets geboekt naar Portugal omdat hij er (lees: in mij)

Summer rolls met eend en pindasaus

Door de fijne, delicate smaak is eend bij uitstek geschikt om als basis te gebruiken voor Aziatische gerechten. Ik liet me inspireren door de Vietnamese keuken en maakte deze zalige summer rolls met eend en zelfgemaakte pindasaus. Het is misschien even een klusje door het stoven van de eendenbouten, maar

Parels uit de Oosterschelde

De Oosterschelde is een kunstig stukje natuur dat niet alleen prachtig is om te zien, maar ons ook heel veel lekkers te bieden heeft. Samen met enkele chefs die aangesloten zijn bij Jeunes Restaurateurs (JRE) gingen we op pad, op (be)zoek naar de pareltjes uit de Oosterschelde. Een uitje naar

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)