VLOG: Bedenk de nieuwe smaak van Spa Touch Of!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Samenwerking – Als iemand vraagt welke smaak perfect past bij jouw persoonlijkheid, waar zou je dan voor kiezen? Best een lastige vraag, hè? Er zijn ontelbaar veel smaken en smaakcombinaties te bedenken die ook weer worden beïnvloed door je zintuigen. Geur, kleur, maar ook herinneringen bijvoorbeeld. Waardoor jij een smaak

De zomerprogrammering van Francesca Kookt

Het is 1 juli, de zon schijnt buiten en over 2 weken heeft mijn 7-jarige al zomervakantie. Wat mij betreft is het dus al volle bak zomer! En dat betekent dat ik het ook wat rustiger aan ga doen en vooral heel veel wil gaan genieten met mijn mannen nu

Francesca’s Familie Weekmenu #176

Nog maar 2 weken en dan begint de zomervakantie al bij ons! De afgelopen maanden zijn echt voorbijgevlogen en ik merk aan mezelf dat ik best wel even wat rust kan gebruiken. En quality time met mijn leuke mannen! Deze laatste weken werk ik nog even keihard door zodat we

Salade met peer, serranoham en hazelnootdressing

Wanneer je denkt aan een salade met serrano- of parmaham denk je al snel aan meloen als begeleider. Maar dat kan ook anders! Een salade met peer, serranoham en noten bijvoorbeeld. Vooral door de noten krijgt de smaak meer diepgang. Wij vonden deze salade erg lekker in combinatie met vijgen-dadelazijn

Half jaar later: Hoe gaat het nu met afvallen?

Ik had het beloofd aan jullie, alweer een half jaar geleden, dat ik nog eens een update zou schrijven over hoe het gaat met mijn afvalrace. Maar eigenlijk is afvallen niet het juiste woord ervoor. Ik ben gewoon bewuster gaan leven, met name bewuster geworden van alles wat ik in

Francesca’s Familie Weekmenu #175

Wow, wat een mooi weer gaat het worden! Ik begon helemaal te glimlachen toen ik de weer app opende vanochtend. In het weekmenu heb ik daarom mijn gerechten maar een beetje aangepast. Wat lichtere gerechten, meer salades en veel lekkers voor op de barbecue. Daar komen jullie de week wel

Summer rolls met eend en pindasaus

Door de fijne, delicate smaak is eend bij uitstek geschikt om als basis te gebruiken voor Aziatische gerechten. Ik liet me inspireren door de Vietnamese keuken en maakte deze zalige summer rolls met eend en zelfgemaakte pindasaus. Het is misschien even een klusje door het stoven van de eendenbouten, maar

Zo organiseer ik een gróte verjaardag thuis

Regelmatig komt het bij ons voor dat er een verjaardag in de planning staat waar 30, 40, 50 of soms wel meer mensen bij aanwezig zijn. De exacte hoeveelheid is vooraf nooit helemaal bekend, want je weet niet wie er spontaan besluit ook nog te komen. Zo werkt dat bij

Caprese pastasalade

Caprese pastasalade

Ik zit in een caprese-fase. Een smaakcombinatie die nooit gaat vervelen en waar je alle kanten mee op kunt. Ik besloot afgelopen week om de tomaten, mozzarella, basilicum en olijfolie te combineren met volkoren fusili en toen was de caprese pastasalade ontstaan. Hartstikke makkelijk om te maken (en voor te

Francesca’s Familie Weekmenu #174

Ik weet niet precies waardoor het komt, zeer waarschijnlijk omdat mijn veertigste verjaardag nadert, maar ik ben de afgelopen maanden veel aan het malen geweest. Vragen als ‘wie ben ik nou’ en ‘waarover wil ik bloggen in de toekomst’ blijven maar door mijn hoofd spoken. Er zijn momenten waarop ik

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)