Frittata met doperwten en rucola

Voor het verwerken van kliekjes groenten of aardappels maak ik regelmatig een frittata. Door deze op te bakken en te combineren met ei heb je heel snel een voedzaam gerecht op tafel staan waar iedereen van kan eten. Kliekjes daarvan zijn trouwens de volgende ook heerlijk als lunch. Deze frittata

Salade met makreel, appel en radijs

Ik keek in mijn contentplanning en zag dat ik vandaag een snijbonenstamppot met kipworst ingepland had staan. Echt een onwijs lekker recept, maar aangezien het buiten bijna 35 graden is, misschien niet een van de meest geschikte recepten. Al was het maar omdat alleen bij het horen van het woord

Francesca’s Familie Weekmenu #178 – Naar Azië

Tijdens onze zomervakantie komt er iedere week een speciaal weekmenu online waar een wereldkeuken in centraal staat. En deze week reizen we af naar Azië! Nou is de ‘Aziatische keuken’ natuurlijk wel een héél breed begrip. De keukens van bijvoorbeeld Vietnam, China, Korea, Indonesië, Thailand en India hebben namelijk allemaal

Dit wordt mijn nieuwe smaak voor Spa Touch Of!

Samenwerking – Ik heb de afgelopen weken zo enorm veel plezier beleefd aan het bedenken van de nieuwe smaak van Spa Touch Of. Meer nog dan ik vooraf had kunnen bedenken. Het begon allemaal met de smaak experience die speciaal voor ons was georganiseerd in Spa. Waar jullie alles van

Hoe blijf je op gewicht in de zomer? 5 tips!

Francesca: “Zon, zee, strand en vakantie. Oftewel; de zomer. Wie is er niet dol op? Nou, ik wel! Even afstand nemen van een jaar werken, drukte en/of stress. Het hoofd leegmaken om het nieuwe jaar weer fris en fruitig te starten. Maar, hoe ga je om met voeding tijdens de

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)