Witte chocolademousse met gemarineerde aardbeien

Ik kreeg onlangs heel veel flesjes Scotch Whisky Sauces toegestuurd. Wat een waanzinnige producten zijn dat. Van zoet naar hartig, met whisky als basis. Denk bijvoorbeeld aan barbecuesaus, azijn, dressing, butterscotchsaus en siroop. De laatste is een zoete siroop met 12% Scotch malt whisky en nog wat kruiden. Ik besloot

Francesca’s familie weekmenu #135

Zoals jullie in het vorige weekmenu hebben gelezen is deze week Francesca’s vakantie begonnen. Tenminste, de schoolvakantie is vooral begonnen want we gaan nog een weekje knallen zodat Francesca daarna met haar mannen zorgeloos kan gaan genieten in Portugal. Voor mij betekent dat overigens dat ik juist aan de bak

Om mee te nemen: 3 lekkere gerechten in een schaal

Het zal me niks verbazen als jullie, net als ik, vaak uit een bowl of gewoon kom eten. Je kunt het gerust een trend noemen. En gek is het niet, want het eet prettig en ziet er leuk uit. Het enige wat ik jammer vind is dat je die lekkere

Francesca’s Familie Weekmenu #134

Nog 1 week en dan is het zomervakantie! Tenminste, in ons deel van het land dan. We zijn er met z’n allen aan toe in het gezin. Jessey is de dagen al aan het aftellen. Hoe leuk hij school ook vindt (even een dikke hoera voor IKC Stella Nova in

Meer koken met bonen? Ik geef je handige tips!

Dat het een goed idee is om meer bonen toe te voegen aan je maaltijden is inmiddels algemeen bekend. Ze zijn voedzaam, zitten vol vezels en eiwitten, je kunt er eindeloos mee variëren en, niet geheel onbelangrijk, ze zijn erg lekker. Maar welke bonen zijn er dan allemaal en hoe

Gegratineerde ravioli met spinazie

Dit is zo’n heerlijk gerecht om de week mee te beginnen. Vegetarisch, weinig ingrediënten nodig, makkelijk om te maken en bijna iedereen vindt het lekker. Dus iedereen vanavond maar aan de gegratineerde ravioli dan? Wat je nodig hebt voor 4 personen 500 gr verse ravioli, bijvoorbeeld gevuld met kaas 1

Francesca’s familie weekmenu #133

We hebben deze week veel vreugdedansjes gedaan want de zomer is officieel begonnen en daar worden wij blij van! Het ging ook gelijk goed van start want wat hebben we tropische dagen gehad. Met die hitte gaat de zin om uitgebreid te gaan koken bij ons wel een beetje weg,

Gin Festival: dit zijn mijn favoriete gin-merken

Na de succesvolle eerste editie van het Gin Festival besloten de organisatoren om er dit jaar een tweedaags festival van te maken. Deze vond afgelopen mei plaats en als grote gin-liefhebber moest ik daar natuurlijk wel bij zijn. Wie denkt dat je hier een grote bar vindt waar je een

Winactie: Een LeatherBeLove kookschort voor papa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Deze winactie is afgelopen en de gelukkige winnaar is Marco-John! Van harte gefeliciteerd en alle anderen bedankt voor het meedoen. Ik was zo blij als een kind toen ik mijn eigen, gepersonaliseerde kookschort kreeg van LeatherBeLove. Hun authentieke lederen schorten en sloven worden gemaakt uit het beste kwaliteit leer en

Francesca’s Familie Weekmenu #132

De gekte voorafgaand aan de zomervakantie is begonnen. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar ieder jaar weer loop ik mezelf voorbij om alles afgerond te krijgen voordat ik met mijn mannen op vakantie ga. Luxeprobleem, ik weet het, maar toch zou ik het eens wat beter

Tex Mex recepten voor het hele gezin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sponsored – ‘No more boring meals voor het hele gezin’, dat was de opdracht waarmee mijn 40 bloginsiders de keuken indoken met de producten van Santa Maria. En wat werd er een partij lekker gekookt door iedereen! Ik heb met ontzettend veel plezier gekeken naar alle inzendingen die binnen kwamen

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)