Review Veggiebox en jij maakt kans

Ik ben gek op de diverse ‘fresh box’ concepten die er in ons land bestaan. Een doos die bij je thuis wordt afgeleverd en gevuld is met alleen maar lokale en verse producten. Waarbij je de Nederlandse boeren en producenten helpt, eerlijk eten eet en verrast wordt met producten die

Kalfsworst met gewokte groenten en ovenpatat

Dit is nou echt zo’n recept wat bij mij ontstaat door het leegruimen van de koelkast. Alles moet op en dat werd in dit geval heel erg lekker 🙂 Wat je nodig hebt – 250gr roodschillige of nieuwe aardappelen – 2 teentjes knoflook – 1 takje rozemarijn – 2 kalfsworsten

Na Pasen komt zonneschijn!

Dag maart en de Paasdagen. Het is april, tijd voor nieuwe food uitdagingen en zon. We hebben een heerlijk ontspannen paasweekend gehad. Ik ben nog aan het nagenieten van al het lekkers en de gezelligheid. Er zijn veel lekkere nieuwe gerechten gemaakt waarvan jullie zeker de recepten krijgen in april.

Verwenontbijt met room, granola en fruitstroop

Dit ontbijtje is pure verwennerij. Geniet ervan op Paasochtend terwijl je je lekker nestelt in de hoek van een bank met een dekentje over je heen. Heerlijk! Wat je nodig hebt voor 2 personen – 250gr rood fruit (diepvries of vers) – 1 takje rozemarijn – 3el vloeibare honing –

Cannelloni met rucola en courgette

Deze maand is er een nieuw initiatief gestart vanuit de Nederlandse foodbloggers: De foodblogswap. Het idee is heel simpel, iedere maand kook je 1 recept van een andere foodblogger en daar blog je over. Hartstikke leuk en lekker! Want het is absoluut geen straf om te neuzen tussen al die

Vegan chocolade toetje met kersen en dadel balletjes

In de categorie ‘lekker gezond snoepen’ heb ik nu wel weer een heel fijn toetje voor jullie gevonden! Eigenlijk is het een soort dikke milkshake. Maar hoe minder kokosmelk hoe dikker het wordt en hoe meer het op een toetje gaat lijken. De dadel balletjes kun je makkelijk van te

Tomatensoep met basilicum

Soms moet je het leven niet te moeilijk maken. Ook niet in de keuken. En als je dan de mazzel hebt dat je prachtige San Marzano tomaten (langwerpige Italiaanse vleestomaat vol smaak) hebt gevonden. En heerlijke geurende basilicum. Nou, dan ga je met die ingredienten een fantastisch puur soepje maken.

Restaurant review: Ristorante Fratelli in Leiden

Onlangs was er weer de Restaurant Week en als food lovers maken wij daar graag gebruik van. Een super moment om weer eens nieuwe restaurants te leren kennen. Deze keer besloot ik om een lunch te reserveren en we namen onze kleine jongen ook mee. Onze ontdekkingsreis bracht ons op

Review Natuurwinkel

Puur, eerlijk en biologisch eten is bij ons thuis deel van het leven geworden. Ik wil graag weten waar ons eten vandaan komt, of de beesten die we eten een goed leven hebben gehad en of er geen rare rommel is toegevoegd aan producten waardoor ze alleen maar meer slecht

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)