Zelf visbouillon maken

Met de resten van vis zoals koppen, graten en vel kun je zelf heerlijke visbouillon maken en dat is makkelijker dan je denkt. Je bent er namelijk zo mee klaar, omdat visbouillon maar 30 minuten mag trekken, anders krijgt het een bijsmaak die niet prettig is. Als ik een hele

Witte chocolademousse met gemarineerde aardbeien

Ik kreeg onlangs heel veel flesjes Scotch Whisky Sauces toegestuurd. Wat een waanzinnige producten zijn dat. Van zoet naar hartig, met whisky als basis. Denk bijvoorbeeld aan barbecuesaus, azijn, dressing, butterscotchsaus en siroop. De laatste is een zoete siroop met 12% Scotch malt whisky en nog wat kruiden. Ik besloot

Gravad lax met gin

Het Pinksterweekend staat voor de deur. Mooi moment om halverwege deze week het lekkerste hapje van het weekend te regelen. Dan heb ik het dus over deze gravad lax met gin. Het is een werkje van niks, je moet er alleen wat geduld voor hebben. Ongeveer 48 uur geduld, want

De allerlekkerste rabarber bars

Eigenlijk wilde ik deze rabarber bars vorig jaar al maken, maar op de een of andere manier is het er toen bij ingeschoten. Gelukkig is het er dit jaar wel van gekomen want deze kleine taartjes, dat zijn het eigenlijk, zijn om te smullen. Ik vind ze het meest geschikt

3x makkelijke pizzasnacks voor kinderen

Als ik thuis het woord pizzabroodje in de mond neem, begint mijn oudste kind gelijk te juichen. Het liefst zou hij deze pizzarolletjes met salami iedere dag eten. Maar ja, zo gek is mama natuurlijk niet. Die bewaar ik voor speciale gelegenheden, ze staan niet voor niets in het verjaardagshoofdstuk

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)